Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Online marketing coachingstraject

Een 1-op-1 coachingstraject voor ondernemers die meer uit hun online marketing willen halen in combinatie met praktische cursussen.

Voor wie?

Het coachingstraject is bedoeld voor ondernemers die enthousiast zijn over online ondernemen en willen leren hoe ze nóg meer uit hun online kanalen kunnen halen.

Wat houdt het in?

  •  Maandelijkse ondersteuning
  • Helder plan en vaste prijs
  • 6 maanden Premium-lidmaatschap op de GetOn Coach
  • Extra advies & coaching

Hoe ziet het pakket eruit?

Kick-off sessie
Het coachingstraject start met een kick-off sessie van een halve dag. In deze sessie evalueer je samen met je coach de huidige stand van zaken. Daarna gaan jullie aan de slag met het verbeteren van je online strategie. De sessie eindigt met het maken van afspraken en het definiëren van actiepunten.

Maandelijks voortgangsgesprek & ondersteuning
Na de kick-off sessie kom je een halfjaar lang maandelijks een uur bij elkaar om de voortgang te bespreken en nieuwe actiepunten te definiëren. Naast de maandelijkse sessie is jouw coach voor ± 1 uur per maand beschikbaar ter ondersteuning. Samen bepaal je hoe jullie deze tijd effectief willen inzetten.

Het coachingstraject is gekoppeld aan de Digitale Marketing Coach van GetOn. Via praktische cursussen leer je toepasbare skills om online een continue groei te realiseren. De cursussen bevatten zoveel mogelijk concrete voorbeelden. Alles wat je leert kan je direct in de praktijk toepassen.

Er zijn verschillende thema’s waarmee je aan de slag kunt. Denk aan cursussen over;

  • Storytelling en branding
  • Content en social media marketing
  • Conversie optimalisatie & marketing analytics
  • E-mailmarketing
  • Online advertising
  • SEO & lokale SEO

Wat het coachingstraject uniek maakt is de combinatie van cursussen met persoonlijke coaching. Hierdoor zet je als ondernemer eenvoudig de volgende stap naar online succes.

Online community
Online ondernemen is een proces van vallen en opstaan. Werk samen met de community om sneller obstakels te overwinnen. Stel vragen aan mede-ondernemers, wissel ideeën uit en maak nieuwe connecties.

Hoeveel tijd kost het?

Als je maximaal van het traject wilt profiteren, vraagt dit een tijdsinvestering van minimaal 16 uur per maand van jou of één van je medewerkers.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van het coachingstraject zijn € 1.000 exclusief btw. Dit is inclusief een Premium-lidmaatschap op de Coach voor 6 maanden en extra advies & coaching.