Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Vragen rondom de arbeidsmarkt?

Wij helpen je verder!

Er is veel aan de hand op de arbeidsmarkt. Dat vraagt om een andere kijk en een nieuwe aanpak. Om werkgevers verder te helpen organiseren VNO-NCW, MKB-Nederland en Stichting NLoM! samen met partners volop activiteiten. Zo kun je leren van slimme oplossingen van andere werkgevers, de weg vinden naar ondersteuning en financiering, en toekomstige werknemers ontmoeten.

Uitgelicht

Wat is het verhaal achter het succes van CONFED GROUP | Bringing technology to life? En welke lessen kunnen andere ondernemers leren van de ondernemersvisie van directeur Peter Hobbelen? NLwerktaanwerk organiseert samen met Peter Hobbelen een bijzondere werksessie Leiderschap en ondernemen op 8 december. Peter vertelt zijn verhaal én laat je in een interactief programma kennismaken met een aantal aspecten van een persoonlijk leiderschapsprogramma zoals hij dat zelf ook volgde. “Je kan pas leidinggeven over een ander als je dat eerst over jezelf kan.”

Schrijf je nu in,vol is vol! Meer informatie.

Maand van de 1000 voorbeelden

We zitten alweer in de derde week van de Maand van de 1000 voorbeelden. Ook de komende weken zijn er nog volop evenementen. Benieuwd naar eerdere evenementen, columns en gebeurtenissen? In het liveblog lees je alles terug!

Naar het liveblog van de Maand van de 1000 voorbeelden
Activiteiten

Kijk ook in de agenda van de Maand van de 1000 voorbeelden voor meer regionale evenementen!

Naar de agenda
Nieuws en praktijkvoorbeelden