Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Boost je online business in 1 dag

Een exclusieve masterclass

Op dinsdag 24 januari vond de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’ plaats. Tijdens deze middag vol presentaties, inspiratie en expertsessies hebben de bezoekers kunnen leren wat ze kunnen doen om hun online business te laten groeien. Bekijk de aftermovie van de dag hier:

Wat kunnen verkoopkanalen zoals social media of marketplaces mij opleveren? Hoe verhoog ik de conversie van mijn webshop? En wat moet ik weten over multichannel-verkoop? Antwoord op deze vragen en meer kreeg je tijdens de gratis masterclass Boost je online business in 1 dag op dinsdag 24 januari 2023. Experts stoomde ondernemers in één middag klaar voor de volgende stap. Klik hier voor meer informatie en het volledige programma!

 

Over het initiatief

Het project ‘Online meer verkopen’ is een samenwerking van MKB-Nederland en bol.com gericht op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers. In 2021 hielpen we ruim 900 ondernemers hun e-commercestrategie te bepalen met een scan en persoonlijke adviesgesprekken. Dit deden we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum.

In 2022 zetten we de volgende stap met ‘Boost je online business in 1 week’. Deelnemers krijgen dagelijks een mail en een podcastaflevering vol tips en inspirerende praktijkverhalen. Deze campagne helpt ze binnen vijf dagen hun e-commercestrategie naar een hoger niveau te tillen. Ook organiseren we de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’, een fysiek event waarbij ondernemers nog meer hulp krijgen om hun business online te laten groeien.

De rol van bol.com bij dit project betreft de financiering. We delen geen contactgegevens met bol.com. Advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke experts.