Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Boost je online business in 1 dag

Meld je aan voor de exclusieve masterclass

Wil je nog meer tips, tricks en inspiratie om jouw online verkoop te versterken? Meld je aan voor de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’. Het wordt een middag met presentaties, workshops en mentorsessies over e-commerce anno nu.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te netwerken.

De masterclass vindt plaats op 24 januari 2023. Laat nu alvast jouw e-mailadres achter en we informeren jou als de aanmelding start. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

 

Laat je e-mailadres achter
Ik ga akkoord met de Privacy Statement en geef toestemming voor het ontvangen van nieuwsbrieven van Ondernemen.nl.

Over het initiatief

Het project ‘Online meer verkopen’ is een samenwerking van MKB-Nederland en bol.com gericht op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers. In 2021 hielpen we ruim 900 ondernemers hun e-commercestrategie te bepalen met een scan en persoonlijke adviesgesprekken. Dit deden we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum.

In 2022 zetten we de volgende stap met ‘Boost je online business in 1 week’. Deelnemers krijgen dagelijks een mail en een podcastaflevering vol tips en inspirerende praktijkverhalen. Deze campagne helpt ze binnen vijf dagen hun e-commercestrategie naar een hoger niveau te tillen. Ook organiseren we de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’, een fysiek event waarbij ondernemers nog meer hulp krijgen om hun business online te laten groeien.

De rol van bol.com bij dit project betreft de financiering. We delen geen contactgegevens met bol.com. Advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke experts.