Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Meld je aan en ontdek jouw online groeikansen

Hoe laat je jouw online business groeien in deze tijden van inflatie? Er zijn volop kansen om meer te verkopen. Ontdek hoe met Boost je online business in 1 week! Met tips, kennisartikelen en praktijkvoorbeelden brengen we je in vijf dagen op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden. Ook leer je hoe je die kunt inzetten om te groeien.

Deelname is kosteloos en je kunt aan de slag waar en wanneer je wilt. Heb je weinig tijd om te lezen? Geen probleem, luister de dagelijkse podcast op weg naar de zaak!

Aanmeldformulier
Op welk gebied wil jij groeien?
Ik ga akkoord met de Privacy Statement en geef toestemming voor het ontvangen van nieuwsbrieven van Ondernemen.nl.

Over het initiatief

Het project ‘Online meer verkopen’ is een samenwerking van MKB-Nederland en bol.com gericht op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers. In 2021 hielpen we ruim 900 ondernemers hun e-commercestrategie te bepalen met een scan en persoonlijke adviesgesprekken. Dit deden we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum.

In 2022 zetten we de volgende stap met ‘Boost je online business in 1 week’. Deelnemers krijgen dagelijks een mail en een podcastaflevering vol tips en inspirerende praktijkverhalen. Deze campagne helpt ze binnen vijf dagen hun e-commercestrategie naar een hoger niveau te tillen. Ook organiseren we de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’, een fysiek event waarbij ondernemers nog meer hulp krijgen om hun business online te laten groeien.

De rol van bol.com bij dit project betreft de financiering. We delen geen contactgegevens met bol.com. Advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke experts.