Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Postillion Hotel Amsterdam, Amsterdam, 10:30 AMu

Amsterdam Gezondheidstoerisme Expo

Postillion Hotel Amsterdam, Amsterdam, 10:30 AMu

Amsterdam Gezondheidstoerisme Expo

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor dit evenement door op de aanmeldknop hieronder te klikken. U zult doorgeleid worden naar een externe pagina waar u zich kunt aanmelden.

Meld je hier aan

Amsterdam Health Tourism Expo wordt gehouden in “the Postillion Convention Center” in Amsterdam, het commerciële centrum van Europa, tussen 20 – 21 mei 2022, ondersteund door TOBB International Health Tourism Sector Assembly, DEIK Health Business Council, DEIK Netherlands Business Council, Association of Private Hospitals and Health Institutions (OHSAD), MÜSİAD Netherlands en HOTİAD in samenwerking met GO Fair en ALZ Fair.

Het Amsterdam Postillion Convention Center en Hotel, waar de beurs wordt gehouden, ligt op 10 minuten afstand van het centrum van Amsterdam en op 15 minuten afstand van Amsterdam Schipol Airport. Het metrostation bevindt zich hier direct naast.

Hoofddoel van de tentoonstelling is om toonaangevende zorgaanbieders uit Turkije kennis te laten maken met de relevante organisaties in Nederland en het netwerk tussen sectorale actoren in de respectieve landen te versterken.

Waarom moeten we meedoen?

De vertegenwoordigers van hoog niveau zijn van meer dan 55 Turkse ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, IVF-centra, haartransplantatieklinieken, esthetische centra, geriatrie en ouderenzorgcentra. Verschillende toeristische centra van Turkije zullen deelnemen aan het evenement om samenwerkingsmogelijkheden tussen Nederland en Turkije te bespreken. Ook streven wij ernaar om vanuit de Turkse kant beurskansen te creëren en samen te komen met de belanghebbenden van de Nederlandse kant.

In het kader van de tentoonstelling zijn 3 belangrijke netwerkbijeenkomsten gepland om sectorale actoren in Nederland te voorzien van informatie over de gezondheidszorgsector in Turkije. Deze bijeenkomsten zullen dienen als een basis voor het uitwisselen van ideeën, het delen van kennis en suggesties over de gezondheidszorgsector en het verkennen van mogelijkheden voor partnerschappen en samenwerkingsverbanden.

Amsterdam Health Tourism Expo opent haar deuren op 20 mei 2022 om 10:30 uur in het Amsterdam Postillion Hotel en Convention Center en is geopend tot 21 mei 2022 om 17.00.

Meld je hier aan.