Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Social Media adverteren Training

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Voor wie?

Voor de ondernemer om zijn kennis aan te scherpen.

Wat houdt het in?

  • Training van 3 tot 4 uur
  • Begeleiding door ervaren en Facebook gecertificeerde consultant
  • Praktisch advies om meteen aan de slag te kunnen

Hoe ziet het pakket eruit?

Volg een training naar keuze voor jou en/of jouw personeel om kennis aan te scherpen. Een gemiddelde training duurt ongeveer 3 – 4 uur en zal met een stukje voorbereiding en afwikkeling plaatsvinden. Elke training wordt los ingepland en onze ervaren consultants kijken graag met je mee hoe je diverse zaken hebt ingericht zodat je gelijk praktisch aan de slag kunt. Naast dat je dus leert krijgt je ook praktisch advies waar jouw organisatie gelijk mee aan de slag kan.

Een berichtje sponsoren lukt de gemiddelde ondernemer nog wel, maar wat als je er extra uit wilt halen? Welke campagnetypes zijn er en welke pas ik toe om mijn doelgroep zo goed mogelijk te benaderen? Leer op schaal adverteren door je datafeeds te koppelen, remarketing in te zetten en een Facebook & Instagram Shop op te zetten.

Hoeveel tijd kost het?

Naast dat je nu al berichten plaatst op Instagram en Facebook ga je dit opzetten. Het kost je ongeveer 1 uur per week om dit goed te doen.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van de training zijn € 500-, exclusief btw.