Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
SEO/zoekmachine optimalisatie training

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Voor wie?

Voor de ondernemer om zijn kennis aan te scherpen.

Wat houdt het in?

  • Training van 3 tot 4 uur
  • Begeleiding door ervaren SEO consultant
  • Praktisch advies om meteen aan de slag te kunnen

Hoe ziet het pakket eruit?

Volg een training naar keuze voor jou en/of jouw personeel om kennis aan te scherpen. Een gemiddelde training duurt ongeveer 3 – 4 uur en zal met een stukje voorbereiding en afwikkeling plaatsvinden. Elke training wordt los ingepland en onze ervaren consultants kijken graag met je mee hoe je diverse zaken hebt ingericht zodat je gelijk praktisch aan de slag kunt. Naast dat je dus leert krijgt je ook praktisch advies waar jouw organisatie gelijk mee aan de slag kan.

Leer de basis van SEO en hoe jij zorgt dat je beter vindbaar wordt op diverse zoektermen in de organische resultaten van Google. Van techniek, content tot linkbuilding en het belang UX in de hedendaagse rankingfactoren van Google. Een combinatie van theorie en praktijk maakt dit een training waardoor je anders naar het web en jouw website gaat kijken.

Hoeveel tijd kost het?

SEO is een proces en vraagt een andere kijk op de werkzaamheden die je nu al doet. Je bent er dus niet extra tijd aan kwijt als je SEO goed doet.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van de training zijn € 500-, exclusief btw.