Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Google Analytics Training

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Voor wie?

Voor de ondernemer om zijn kennis aan te scherpen.

Wat houdt het in?

  • Training van 3 tot 4 uur
  • Begeleiding door ervaren en Google gecertificeerde consultant
  • Praktisch advies om meteen aan de slag te kunnen

Hoe ziet het pakket eruit?

Volg een training naar keuze voor jou en/of jouw personeel om kennis aan te scherpen. Een gemiddelde training duurt ongeveer 3 – 4 uur en zal met een stukje voorbereiding en afwikkeling plaatsvinden. Elke training wordt los ingepland en onze ervaren consultants kijken graag met je mee hoe je diverse zaken hebt ingericht zodat je gelijk praktisch aan de slag kunt. Naast dat je dus leert krijgt je ook praktisch advies waar jouw organisatie gelijk mee aan de slag kan.

Leer de basis van Google Analytics en leer jouw statistieken lezen. Wie zijn je bezoekers, hoe komen ze binnen, welke doelen behalen ze en welke acties kan ik er nou uit halen als ondernemer? Leer de basis en krijg tips & tricks hoe jij met zo weinig mogelijk tijd veel inzicht kan verkrijgen. De training kan met meerdere mensen tegelijk gevolgd worden en vereist toegang tot Google Analytics. Zo kunnen we de training voorbereiden met jouw cijfers en krijg je gelijk al praktische inzichten in je eigen statistieken.

Hoeveel tijd kost het?

Met geautomatiseerde rapportages (welke je leert opzetten in de training) ben je hier niet meer dan 15 minuten per week aan kwijt.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van de training zijn € 500-, exclusief btw.