Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Mailmarketing Training

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Voor wie?

Voor de ondernemer om zijn kennis aan te scherpen.

Wat houdt het in?

  • Training van 3 tot 4 uur
  • Begeleiding door ervaren consultant
  • Praktisch advies om meteen aan de slag te kunnen

Hoe ziet het pakket eruit?

Volg een training naar keuze voor jou en/of jouw personeel om kennis aan te scherpen. Een gemiddelde training duurt ongeveer 3 – 4 uur en zal met een stukje voorbereiding en afwikkeling plaatsvinden. Elke training wordt los ingepland en onze ervaren consultants kijken graag met je mee hoe je diverse zaken hebt ingericht zodat je gelijk praktisch aan de slag kunt. Naast dat je dus leert krijgt je ook praktisch advies waar jouw organisatie gelijk mee aan de slag kan.

Leer de facetten van e-mailmarketing. In deze training leer je je klantenlijsten segmenteren, een e-mailsjabloon op te bouwen en te personaliseren. Een deel theorie en een deel praktijk waar je samen met onze e-mailmarketeer hands-on jouw e-mailmarketing campagnes in korte tijd een professionaliseringslag kan geven.

Hoeveel tijd kost het?

Het betreft een eenmalige tijdsinvestering van 3 tot 4 uur. Daarna is het aan jou om te bepalen hoeveel (extra) tijd je in je e-mailmarketing steekt en afhankelijk van je doelen.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van de training zijn € 500-, exclusief btw.