Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Verzamel betrouwbare klantbeoordelingen

Laat je adviseren over jouw review-strategie en gebruik het komende jaar het klantentevredenheidssysteem van Klantenvertellen.

Voor wie?

Het klantentevredenheid systeem is bedoeld voor ondernemers die een dienst, service of producten online aanbieden en deze graag onder de aandacht brengen. Met het verzamelen van reviews via Klantenvertellen creëer je online vertrouwen bij je potentiële klanten en zorg jij ervoor dat jouw bedrijf en bijbehorend aanbod online beter worden gevonden.

Wat houdt het in?

  • Opstartgesprek om review marketing strategie te bespreken
  • 1 jarig abonnement voor het Review systeem
  • Direct support vanuit het team
  • CBW erkend widget
  • Extra module

Hoe ziet het pakket eruit?

In deze tijd oriënteren steeds meer consumenten online voordat zij tot een aankoop over gaan. Daarnaast zijn consumenten ook mondiger geworden waarbij zij hun mening over bedrijven en producten online plaatsen. Met het Klantenvertellen-INretail review systeem behoudt jij de controle over jouw online reputatie. Bied op een gemakkelijke manier je klanten de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten en vertoon deze vervolgens op jouw website. laat zo de verhalen van jouw gelukkige klanten consumenten overhalen om juist bij jou te kopen.

Tijdens de eerste meeting gaan wij samen met jou kijken op welke manier jij de beste review strategie voor jouw bedrijf kan opzetten. Vervolgens kan jij actief aan de slag met het verzamelen van reviews en staat jouw persoonlijke adviseur klaar om jou verder te helpen.

Het Klantenvertellen -INretail review systeem biedt een overzichtelijk platform van waaruit je al jouw kan uitnodigen voor het schrijven van een review, de reviews publiceert, de reviews voorziet van een reactie en ter controle meldt wanneer deze niet aan onze regels voldoet.

Hoeveel tijd kost het?

Review marketing is een continu proces maar vraagt geen grote inspanning. Om een zo groot mogelijk effect te hebben is het belangrijkste dat iedere klant uitgenodigd wordt voor het schrijven van een review. Wanneer je dit binnen je klantreis integreert heb je hier geen omkijken meer naar.

Wat is de voucherwaarde?

Voor het Klantenverrtellen -INretail reviewsysteem betaald het lid €350,- op jaar basis. Dit is het pakket dat ze in de basis af kunnen nemen en als ze daar additionele modules bij willen kunnen ze hier ook de voucher voor gebruiken. Inbegrepen bij het pakket zit de invite link als extra module gratis.