Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Social media uitbesteden voor 1 jaar

Je ontvangt een jaar lang een kant en klare planning voor Instagram en Facebook van Embrosa. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de berichten te controleren, te personaliseren en goed te keuren.

Voor wie?

Voor ondernemers die inspiratie, tijd of kennis missen om minimaal 3 a 4 keer per week een bericht te plaatsen op Facebook en Instagram, maar die wel begrijpen dat continue zichtbaarheid essentieel is.

Wat houdt het in?

  • 1 jaar lang social media uitbesteed
  • Maandelijkse planning voor Instagram en Facebook
  • Elke week marketinginspiratie via mail
  • Korte videolessen over online marketing

Hoe ziet het pakket eruit?

Halverwege de maand ontvang je de concept planning voor de komende maand. Je ontvangt daarbij een aparte planning voor Facebook en voor Instagram. Deze planning is elke maand afgestemd op jouw type winkel en collectie.
Wanneer wij beschikken over marketingberichten van jouw merken voegen wij deze ook toe aan jouw planning. Mochten jouw leveranciers geen marketingbeelden (nog) hebben toegevoegd aan ons platform, dan ontvang je algemene berichten over de laatste trends, stylingtips en andere interessante wetenswaardigheden.

Jij controleert of de – door Embrosa ingeplande – conceptberichten bij jouw bedrijf passen. Bovendien kun jij foto’s van jouzelf en jouw winkel toevoegen aan de berichten. Bovendien kun je eenvoudig de tekst iets aanpassen, bijvoorbeeld door jouw naam of de naam van een medewerker toe te voegen. Zo maak je de planning persoonlijk.”
“Met dit pakket krijg je elke maand, gedurende 1 jaar, een concept planning toegestuurd voor jouw zakelijke Facebook- en Instagram-accounts. Je besteed dus eigenlijk 1 jaar lang je social media marketing uit.

Bovendien ontvang je, ter ondersteuning, elke week een nieuwsbrief met actuele marketing to-do’s en een korte video marketing les van 2 tot 5 minuten. Zo leer je iedere week iets bij over online marketing en digitale communicatie. En elke week wordt je gemotiveerd om weer aan de slag te gaan met je digitale communicatie en online marketing.

Hoeveel tijd kost het?

Embrosa maakt een conceptplanning voor je. Jij moet deze conceptplanning controleren, personaliseren en goedkeuren. Dit kost je maximaal 30 minuten per maand. Zo ben je continu zichtbaar in slechts een half uur per maand.
De kosten van dit pakket zijn € 365-, exclusief btw. Dit is inclusief een jaar lang social media berichten die klaar gezet worden voor je.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van dit pakket zijn € 365-, exclusief btw. Dit is inclusief een jaar lang social media berichten die klaar gezet worden voor je.