Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Training Tweewieler Marketing Professional

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Wat leer ik?

Houd jij je bezig met de (online) marketing van een fiets- of motorbedrijf of een andere tweewieler-organisatie? Zet dan met de training Tweewieler Marketing Professional een ijzersterke basis neer, ongeacht je ervaring. 

Binnen een gemiddeld bedrijf zijn er meerdere professionals die bijdragen aan het (online) marketing succes. Denk bijvoorbeeld aan het beheer van de website, de opvolging van leads, het schrijven van nieuwsberichten en het bijhouden van de zakelijke social media accounts. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je eenheid uitstraalt? En hoe zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de online wereld? In de trainingen bieden wij theoretische en praktische handvatten voor alle online vraagstukken, ongeacht of je de titel marketeer, directeur, monteur of verkoper draagt.

In de training leer je rekening te houden met de doelstellingen en usp’s van jouw organisatie. Wat een campagne succesvol maakt. Je weet hoe je kansen signaleert, en deze omzet naar concrete actiepunten. Uiteindelijk kun je jouw collega, leidinggevende of webbouwer overtuigen van jouw bevindingen.

Omschrijving training

Tijdens de training zoomen we in op de volgende 3 onderdelen.

  • Strategie
    Ontdek hoe (online) marketing bijdraagt aan de bedrijfsdoel(en) en de manier waarop je data verzamelt om dit intern te beargumenteren.
  • E-mailcampagnes
    Herken verschillende systemen en zet e-mail in om bij te dragen aan het verhogen van het aantal leads voor jouw organisatie.
  • Social Media
    Je leert welk platform past bij de boodschap die je wilt overbrengen en het type doelgroep dat je hiermee bereikt. Jij past hier feilloos de tone of voice op aan.

De training bestaat uit 3 sessies van een halve dag. Elk dagdeel wordt een van de bovenstaande onderdelen behandeld. De training bestaat uit theorie, waarin je door onze experts alle ins- en outs leert over het specifieke vakgebied. Deze kennis ga je in het tweede deel van de training in de praktijk brengen. De praktijkopdrachten sluiten aan op de wensen en behoeften van het dealerbedrijf, zodat je je kennis eenvoudig toepast in de praktijk.

We bespreken en onderbouwen samen meerdere situaties. Daardoor stap je na de training, vol vertrouwen in je nieuwe rol als Tweewieler Marketing Professional.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van dit pakket zijn € 999-, exclusief btw.

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 850 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.