Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland
Google Ads / Microsoft Ads training

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Voor wie?

Voor de ondernemer om zijn kennis aan te scherpen.

Wat houdt het in?

  • Training van 3 tot 4 uur
  • Begeleiding door ervaren en Google gecertificeerde consultant
  • Praktisch advies om meteen aan de slag te kunnen

Hoe ziet het pakket eruit?

Volg een training naar keuze voor jou en/of jouw personeel om kennis aan te scherpen. Een gemiddelde training duurt ongeveer 3 – 4 uur en zal met een stukje voorbereiding en afwikkeling plaatsvinden. Elke training wordt los ingepland en onze ervaren consultants kijken graag met je mee hoe je diverse zaken hebt ingericht zodat je gelijk praktisch aan de slag kunt. Naast dat je dus leert krijgt je ook praktisch advies waar jouw organisatie gelijk mee aan de slag kan.

Leer de Google Ads basis en hoe jij een Google Ads campagne succesvol kan opzetten om nieuwe klanten te trekken en met remarketing nogmaals binnen te halen. Daarnaast leren we je hoe je die campagnes makkelijk ook binnen Microsoft Ads kunt voeren zonder al te veel handelingen. Ook leer je hoe je een datafeed kunt uploaden in Google Merchant center zodat jij ook op Google Shopping kan adverteren.

Hoeveel tijd kost het?

Als je nog niets met adverteren doet ben je hier wel minimaal één uur per week aan kwijt. Uiteindelijk is het afhankelijk van je strategie en inzet van het kanaal hoeveel tijd je er aan kwijt bent.

Wat is de voucherwaarde?

De kosten van de training zijn € 500-, exclusief btw.