Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Partners overzicht

Card Image
AWVN

AWVN heeft alle expertise in huis die nodig is om elk onderwerp, alle (juridische) verplichtingen voortvloeiend uit het arbeidsvoorwaardenoverleg én het werkgeverschap, nader vorm te geven: AWVN biedt totaaloplossingen voor werkgevers.

Card Image
De MalieAcademy

De MalieAcademy leert jou alles over de toekomst van ondernemen door middel van hoogwaardige opleidingen en trainingen.

Card Image
Groene Groeiers

Sluit je bij het Groene Groeiers netwerk en breng ambities rondom circulaire economie, energietransitie en biodiversiteit in de praktijk. Ontwikkel economische kansen in een besloten netwerk en deel succesvolle praktijkvoorbeelden met andere ondernemers.

Card Image
Invest-NL

Nederland moet duurzamer en innovatiever. Dat vraagt om toewijding, geduld en kapitaal. Maar dat vraagt vooral om ondernemers. Echte ondernemers met echt goede plannen voor het Nederland van de toekomst. Invest-NL is er om die echt goede plannen te financieren.d

Card Image
MKB Servicedesk

MKB Servicedesk geeft antwoord op al jouw ondernemersvragen. In elke fase van je ondernemerschap geeft de kennisbank praktische antwoorden, passend bij jouw ambities en doelen, via how-to content.

Card Image
MKB-Nederland

MKB-Nederland is de spreekbuis van ondernemers. Wij maken ons hard voor minder regels en kansen voor het midden- en kleinbedrijf. Want het is belangrijk dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen! Samen staan we sterk.

Card Image
Nederland Onderneemt Maatschappelijk

De Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! initieert en geeft uitvoering aan samenwerkingsprojecten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en verbindt projecten en organisaties om zo meer te bereiken. Samen kunnen we het verschil maken voor de maatschappij!

Card Image
NL in Business

Kom gemakkelijk in contact met zakelijke dienstverleners, vind inspirerende verhalen van collega ondernemers en spijker je kennis bij over internationaal zakendoen.

Card Image
Opinieblad Forum

Opinieblad Forum is een digitaal platform van VNO-NCW voor ondernemers, politici, beleidsmakers en media over ondernemerschap en politiek.

Card Image
VNO-NCW

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent ondernemings- en vestigingsklimaat. Dat doen we zowel op nationaal als internationaal niveau. Wij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Lidmaatschap geeft toegang tot een uitgebreid netwerk van ondernemers en de mogelijkheid om de belangenbehartiging voor ondernemend Nederland (mede) vorm te geven.