Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Online meer verkopen?

Boost je online business in 1 week! Iedere dag een tip in je mailbox.

Eerst de coronalockdowns, nu de dalende koopkracht en straks misschien zelfs een recessie: het zijn lastige tijden voor ondernemers. Maar behalve uitdagingen, zijn er ook nog steeds groeikansen. Met de campagne 'Boost je online business in één week' geven wij ondernemers tips, tools en inspiratie om meer online te verkopen.

Kennisartikelen
Interviews

Over het initiatief

Het project ‘Online meer verkopen’ is een samenwerking van MKB-Nederland en bol.com gericht op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers. In 2021 hielpen we ruim 900 ondernemers hun e-commercestrategie te bepalen met een scan en persoonlijke adviesgesprekken. Dit deden we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum.

In 2022 zetten we de volgende stap met ‘Boost je online business in 1 week’. Deelnemers krijgen dagelijks een mail en een podcastaflevering vol tips en inspirerende praktijkverhalen. Deze campagne helpt ze binnen vijf dagen hun e-commercestrategie naar een hoger niveau te tillen. Ook organiseren we de exclusieve masterclass ‘Boost je online business in 1 dag’, een fysiek event waarbij ondernemers nog meer hulp krijgen om hun business online te laten groeien.

De rol van bol.com bij dit project betreft de financiering. We delen geen contactgegevens met bol.com. Advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke experts.