Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Online meer verkopen?

Bepaal en verbeter jouw e-commerce strategie!

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen. Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Over het initiatief

Het nieuwe project ‘Online meer verkopen’ vloeit voort uit de samenwerking met bol.com die MKB-Nederland eerder dit jaar al aankondigde en die zich richt op het opzetten en verbeteren van de online verkoopstrategie van mkb-ondernemers in de detailhandel. Het project is vormgegeven in diverse initiatieven. Enerzijds bieden we een scan die ondernemers met kennis en inspiratie helpt hun e-commerce strategie te bepalen en online meer te verkopen. Daarnaast stellen we in samenwerking met brancheorganisaties INretail en Vakcentrum persoonlijke adviesgesprekken en gratis toegang tot een groot aanbod van uiteenlopende e-commerce tools en ondersteuning ter beschikking.

De rol van bol.com bij dit project betreft de financiering. Er worden geen contactgegevens gedeeld met bol.com. Het aanbod van advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus met kennis van de branche en digitalisering, die zijn geselecteerd door Vakcentrum, Inretail en MKB-Nederland. In totaal is voor 600.000 euro aan adviesuren beschikbaar.

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om pakketten of een adviesgesprek aan te vragen.
Vanaf de start van het project tot en met december 2021 hebben we ruim 900 gratis pakketten aangeboden en retailondernemers ondersteund bij hun online strategie. De scan blijft ook in 2022 beschikbaar.

Algemene voorwaarden deelname 

    • Per deelnemende onderneming kan een trainings- en coaching pakket worden aangevraagd tot een maximum van 1000,- euro (excl BTW) aan voucherwaarde. Het eventuele intakegesprek (individueel digitaliseringsadvies) wordt hierbij buiten beschouwing gelaten.
    • De aanvrager heeft een inschrijving in de KvK.
    • De aanvrager is gevestigd in Nederland.
    • De aanvrager heeft een actieve mkb-onderneming in de retail (non food) sector

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: